Velkommen på Oasehøjskolens første hold!

Vi starter i januar 2019 – og du kan komme med.

Lige nu forbereder medarbejderne, forstanderparret og gæsteunderviserne sig på at tage imod det første hold. Hvis du vil være med, så er det nu du skal tilmelde sig – så vi kan gøre klar til dig.

Inden januar gør vi værelserne klar, planlægger undervisning, finder materialer og viser nye elever rundt. Vi er klar til at tage telefonen eller svare på din besked.

pink

Mød de andre deltagere

Du kan allerede møde nogle af de andre højskoleelever. De har nemlig fortalt kameraet lidt om hvad de drømmer om her:

Vores medarbejdere fortæller om deres passion

Vores team af medarbejdere er også samlet. De fortæller på skift om hvad de har på hjerte på højskolen.

Se mere om medarbejderne

Gæsteundervisere du kan opleve

Gæsteunderviserne herover er nogle af de mange ansigter, som du kan møde på Oasehøjskolen.

Her er nogle af vores fælles fag:

• Bibel, tro og kristenliv
  • Politik og samfund
  • Psykologi og filosofi
  • Livsmestring
  • Diakoni - lokalt hjælpearbejde

Sammen vil vi også jævnligt dykke ned i fællessang og lovsang, holde kulturaftener og tage til Gudstjeneste. På højskolen får du desuden mulighed for at få uddannelses- og erhvervsvejledning, når du har tanker om fremtiden.

Læs mere om de fælles fag her

Vores valgfag er bl.a.:

• Visuel kunst