Støtte

Muligheder for støtte.

Støtte


Muligheder for støtte

Der er forskellige muligheder for at søge økonomisk tilskud til et højskoleophold (- først og fremmest de lange kurser):

 

  • Spørg i din kirke, om der vil være en støttemulighed for et højskoleophold. Vi anbefaler, at en sådan ansøgning til et menighedsråd knyttes sammen med en specifik tjeneste i menigheden.
  • Tag kontakt til forstanderparret Ulla og Steen Balle for at høre om de særlige støttemuligheder på Oasehøjskolen. Telefon 2240 6858 eller info@oasehojskolen.dk
  • Læs mere om andre støttemuligheder - bl.a. kommunal støtte, støtte til unge ledige og støtte til flygtninge og udlændinge - hos Højskolernes Hus på www.hojskolerne.dk/om-hoejskole/hvad-koster-det/kan-man-faa-tilskud/ 

 

pink

green

Kontakt os for en snak om mulighederne. 
Telefon 2240 6858 eller info@oasehojskolen.dk
Vi venter på at tale med dig.

#oasehøjskolen

Hold dig opdateret

Modtag nyheder fra Oasehøjskolen om kommende kurser og nye initiativer.

Få nyheder

Vi løber med faklen

Hvorfor vi tager afsted på højskole, og hvad vi forventer at komme hjem med.

Maja og Bjarke - forår 2019

Maja og Bjarke skal giftes lige om lidt - og så skal de på Oasehøjskolen til januar. Hør hvad der har fået dem til at vælge højskolen fremfor alle de andre tilbud et friår kan byde på.

Maria - forår 2019

Egentlig var Marias plan at backpacke og arbejde frivilligt i Asien. Men drømmen om at komme på Oasehøjskolen overhalede hurtigt rejseplanerne.

Clemens - forår 2019

At få lov at være med i et fællesskab, hvor man kan blive inspireret af andre. Blive udfordret. Og så komme hjem til min kirke, til livet, med det her i rygsækken.

Ulla & Steen

Vi har en drøm om at skabe et fantastisk sted. Et sted hvor unge midt i ungdomslivet med ungdomsuddannelse og kærester og fremtidsdrømme kan komme at få en time out.


green

cyan