Velkommen til Oasehøjskolen!Oasehøjskolen er en selvstændig skole med tilknytning til DanskOase.

 

Visionen for skolen er - i den glimrende almene, folkeoplysende ramme og tradition vi har hertillands - at være et sted, hvor åndelig, evangelisk-karismatisk fornyelse går hånd i hånd med personlig dannelse og udvikling.

 

Oasehøjskolens geografiske beliggenhed og faciliteter understøtter netop dette formål og bygningerne "Oustruplund" vil fra januar 2019 danne ramme om en denne vision.

 

En del af det langsigtede mål for skolen er endvidere at forme de unge, der i fremtiden bliver kirkens ledere. Hvordan være kirke i og for det danske folke om 50 år? Det vil Oasehøjskolen rigtig gerne være en del af svaret på!

 

Arbejdet med Oasehøjskolen tog sin begyndelse i sommeren 2014. En foredragsrække om den karismatiske bevægelses første år gav inspiration til en idé. Dertil tanken om de knap 500 unge, der var tilmeldt ungdomssporet på SommerOase.

 

På dette grundlag blev den første mail sendt til DanskOases lederskab, med henblik på at skabe arbejdsgrundlaget for skolen. Det blev til et arbejdsudvalg, som bestod af Thomas Zabriskie (musiker), Martin Gräs Lind (advokat), Karsten Bach (daværende generalsekretær for DanskOase) og Jakob Carl Christensen (efterskoleforstander og initiativager til skolen).

 

Udvalgsarbejdet blev præsenteret for DanskOases Lederskab i maj '15, og herfra "rullede stenen". I foråret 2016 blev den første arbejdsgruppe afløst af en styregruppe, som blev til Oasehøjskolens bestyrelse ved den stiftende generalforsamling i foråret 2017.

 

Fra maj 2018 er Ulla og Steen Balle Kristensen forstanderpar og tegner skolen såvel indadtil som udadtil. 

 


#oasehøjskolen

Hold dig opdateret

Modtag nyheder fra Oasehøjskolen om kommende kurser og nye initiativer.

Få nyheder

Vi løber med faklen

Hvorfor vi tager afsted på højskole, og hvad vi forventer at komme hjem med.

Maja og Bjarke - forår 2019

Maja og Bjarke skal giftes lige om lidt - og så skal de på Oasehøjskolen til januar. Hør hvad der har fået dem til at vælge højskolen fremfor alle de andre tilbud et friår kan byde på.

Maria - forår 2019

Egentlig var Marias plan at backpacke og arbejde frivilligt i Asien. Men drømmen om at komme på Oasehøjskolen overhalede hurtigt rejseplanerne.

Clemens - forår 2019

At få lov at være med i et fællesskab, hvor man kan blive inspireret af andre. Blive udfordret. Og så komme hjem til min kirke, til livet, med det her i rygsækken.

Ulla & Steen

Vi har en drøm om at skabe et fantastisk sted. Et sted hvor unge midt i ungdomslivet med ungdomsuddannelse og kærester og fremtidsdrømme kan komme at få en time out.


green

cyan