Medarbejdere

Oasehøjskolens medarbejdere er klar til at tage imod dig! 

Medarbejdere

Oasehøjskolens medarbejdere er klar til at tage imod dig! 
Ulla & Steen
Forstander- og pionerpar

Ulla og Steen Balle Kristensen 

Forstanderpar

Pionerer har de altid været, Ulla og Steen Balle Kristensen. De er kendt af mange som dem, der gik forrest. Hver for sig er de to karakterstærke mennesker, sammen er de gået foran med banebrydende indsats og nytænkning, som gennem flere år har sat nye aftryk på lokalsamfund, kirke og kommune. Nu er pionererne i gang igen, denne gang som vejvisere for de kommende generationer på DanskOases nye højskole.

Læs mere om Ulla og Steen her

steen@oasehojskolen.dk

ulla@oasehojskolen.dk

 

 

#oasehøjskolen

Hold dig opdateret

Modtag nyheder fra Oasehøjskolen om kommende kurser og nye initiativer.

Få nyheder

Vi løber med faklen

Hvorfor vi tager afsted på højskole, og hvad vi forventer at komme hjem med.

Maja og Bjarke - forår 2019

Maja og Bjarke skal giftes lige om lidt - og så skal de på Oasehøjskolen til januar. Hør hvad der har fået dem til at vælge højskolen fremfor alle de andre tilbud et friår kan byde på.

Maria - forår 2019

Egentlig var Marias plan at backpacke og arbejde frivilligt i Asien. Men drømmen om at komme på Oasehøjskolen overhalede hurtigt rejseplanerne.

Clemens - forår 2019

At få lov at være med i et fællesskab, hvor man kan blive inspireret af andre. Blive udfordret. Og så komme hjem til min kirke, til livet, med det her i rygsækken.

Ulla & Steen

Vi har en drøm om at skabe et fantastisk sted. Et sted hvor unge midt i ungdomslivet med ungdomsuddannelse og kærester og fremtidsdrømme kan komme at få en time out.


green

cyan