Før jule før højskole glögg kom sammen-arrangement i Aarhus

Nysgerrig på, om Oasehøjskolen er noget for dig?

02. december

15:00 - 16:30

At blive inspireret, udfordret og udrustet. Hvem kan ikke trænge til det? Alle ville have godt af et ophold på højskole. Det burde stå i Grundloven. Eller i det mindste være en menneskeret. Det kan man ærgre sig over. Man kan også lade være - og i stedet glæde sig over, at der stadig er tid. Du kan nemlig stadig nå det. Det er ikke for sent. Du kan stadig nå at tilmelde sig Oasehøjskolens forårssæson 2019. 

Og hvis du er ungt menneske, der overvejer om Oasehøjskolen kunne være noget for dig, så holder vi et FØR-JULE-FØR-HØJSKOLE-GLÖGG-KOM-SAMMEN-ARRANGEMENT hos Torsten Hartvig, søndag d. 2. december kl. 15.00-16.30. 

Her vil der blive budt på æbleskiver og glögg. Vi skal synge en sang eller to. Og du vil få mulighed for at høre mere om, hvad Oasehøjskolen har at byde på.

Der vil være mulighed for at møde nogen af de kommende elever og medarbejdere. Og der vil selvfølgelig også være mulighed for at stille spørgsmål. Det bliver hyggeligt! Vi glæder os til at se dig. 

FØR-JULE-FØR-HØJSKOLE-GLÖGG-KOM-SAMMEN-ARRANGEMENT hos Torsten Hartvig

Søndag d. 2. december kl. 15.00-16.30

Badstuesgade 4, 8000 Aarhus C

Kontakt: Peter Pedersen, tlf 5048 4805

02. december

15:00 - 16:30

sndag den 02. december kl. 15:00 - 16:30

Badstuesgade 4, 8000 Aarhus C

#oasehøjskolen

Hold dig opdateret

Modtag nyheder fra Oasehøjskolen om kommende kurser og nye initiativer.

Få nyheder

Vi løber med faklen

Hvorfor vi tager afsted på højskole, og hvad vi forventer at komme hjem med.

Maja og Bjarke - forår 2019

Maja og Bjarke skal giftes lige om lidt - og så skal de på Oasehøjskolen til januar. Hør hvad der har fået dem til at vælge højskolen fremfor alle de andre tilbud et friår kan byde på.

Maria - forår 2019

Egentlig var Marias plan at backpacke og arbejde frivilligt i Asien. Men drømmen om at komme på Oasehøjskolen overhalede hurtigt rejseplanerne.

Clemens - forår 2019

At få lov at være med i et fællesskab, hvor man kan blive inspireret af andre. Blive udfordret. Og så komme hjem til min kirke, til livet, med det her i rygsækken.

Ulla & Steen

Vi har en drøm om at skabe et fantastisk sted. Et sted hvor unge midt i ungdomslivet med ungdomsuddannelse og kærester og fremtidsdrømme kan komme at få en time out.


green

cyan