Nyheder om Oasehøjskolen.

Nyheder om Oasehøjskolen.

Skal du være med til at bygge Oasehøjskolen?

Lige nu er Oasehøjskolen ved at samle landets bedste team, og søger derfor to nye medarbejdere: En kok/køkkenleder og en sekretær.

Af Steen Balle

Lige nu er Oasehøjskolen ved at samle landets bedste team, og søger derfor to nye medarbejdere. Fælles for begge stillinger er, at vi søger medarbejdere, der ud over en faglig tyngde også kan se sig selv som aktive spillere i Oasehøjskolens daglige liv. Det er derfor vigtigt, at du har personlige kvalifikationer, der betyder, at du kan møde vores elever med stort engagement og indlevelse. Den vigtige dannelse sker nemlig bedst i det personlige møde mellem elev og medarbejder.

Køkkenleder / Kok

Måltiderne på Oasehøjskolen er vigtige elementer i dannelse og fællesskab. Som køkkenleder / kok får du derfor en nøglerolle over for vores elever.

En af vores værdier på Oasehøjskolen er bæredygtighed, og for nogle elever betyder det, at de siger nej tak til at spise kød. Vi forventer derfor, at du har erfaring med at lave sund, nærende og alsidig kost.

Vores forventninger til dig:

• Du har evner, uddannelse og erfaring til at lede vores køkken.
  • Du brænder for at måltiderne bliver vigtige elementer i elevernes dannelse og fællesskab.
  • Du har erfaring med planlægning, indkøb og udnyttelse af ressourcer.
  • Du er indstillet på fleksible arbejdstider.

Stillingen er i udgangspunktet fuld tid. Løn efter kvalifikationer.

Sekretær

Forvalterskab og ansvarlig økonomisk styring er vigtige værdier både for driften af Oasehøjskolen og i forhold til dannelsen af vores elever.

Vores forventninger til dig:

• Du har evner, uddannelse og erfaring med økonomistyring.
  • Du får ansvar for udarbejdelse af årsregnskab, budgetter og budgetopfølgning.
  • Du får ansvar for lønadministration, ind- og udbetalinger samt bogføring.
  • Du vil få ansvar for forskellige sekretæropgaver i samarbejde med forstanderparret
  • Du er indstillet på fleksible arbejdstider.

Stillingen er i udgangspunktet 15 timer / uge. Løn efter kvalifikationer.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 2240 6858 eller komme forbi og besøge vores fantastiske højskole.

Send din ansøgning til forstander@oasehojskolen.dk. Se mere om skole på www.oasehojskolen.dk

For begge job er der ansøgningsfrist d. 18. november. Samtaler afholdes fra d. 20. – 22. november.

#oasehøjskolen

Hold dig opdateret

Modtag nyheder fra Oasehøjskolen om kommende kurser og nye initiativer.

Få nyheder

Vi løber med faklen

Hvorfor vi tager afsted på højskole, og hvad vi forventer at komme hjem med.

Maja og Bjarke - forår 2019

Maja og Bjarke skal giftes lige om lidt - og så skal de på Oasehøjskolen til januar. Hør hvad der har fået dem til at vælge højskolen fremfor alle de andre tilbud et friår kan byde på.

Maria - forår 2019

Egentlig var Marias plan at backpacke og arbejde frivilligt i Asien. Men drømmen om at komme på Oasehøjskolen overhalede hurtigt rejseplanerne.

Clemens - forår 2019

At få lov at være med i et fællesskab, hvor man kan blive inspireret af andre. Blive udfordret. Og så komme hjem til min kirke, til livet, med det her i rygsækken.

Ulla & Steen

Vi har en drøm om at skabe et fantastisk sted. Et sted hvor unge midt i ungdomslivet med ungdomsuddannelse og kærester og fremtidsdrømme kan komme at få en time out.

green

cyan