Nyheder om Oasehøjskolen.

Nyheder om Oasehøjskolen.

Skal du være med til at bygge Oasehøjskolen?

31.10.2018 | Lige nu er Oasehøjskolen ved at samle landets bedste team, og søger derfor to nye medarbejdere: En kok/køkkenleder og en sekretær.

Elever fortæller: Derfor valgte jeg højskolen

28.06.2018 | De første elever er tilmeldt Oasehøjskolen. Her på siden kan du møde nogle af firstmoverne – og høre deres overvejelser. I en tid hvor tilbuddene er mange og 70% af de unge tager mindst et sabbatår – er der brug for at unge reflekterer over hvad de vil have ud af deres friår.

Oasehøjskolen betaler din SommerOase-billet

28.06.2018 | Skal du på højskole til januar? Tilmeld dig Oasehøjskolen inden d. 14. juli - så betaler Oasehøjskolen din SommerOase billet.

Investér i de unge - giv en gave

27.06.2018 | Det er nu, vi skal stå sammen om at gøre Oasehøjskolen kendt i Danmark.

#oasehøjskolen

Hold dig opdateret

Modtag nyheder fra Oasehøjskolen om kommende kurser og nye initiativer.

Få nyheder

Vi løber med faklen

Hvorfor vi tager afsted på højskole, og hvad vi forventer at komme hjem med.

Maja og Bjarke - forår 2019

Maja og Bjarke skal giftes lige om lidt - og så skal de på Oasehøjskolen til januar. Hør hvad der har fået dem til at vælge højskolen fremfor alle de andre tilbud et friår kan byde på.

Maria - forår 2019

Egentlig var Marias plan at backpacke og arbejde frivilligt i Asien. Men drømmen om at komme på Oasehøjskolen overhalede hurtigt rejseplanerne.

Clemens - forår 2019

At få lov at være med i et fællesskab, hvor man kan blive inspireret af andre. Blive udfordret. Og så komme hjem til min kirke, til livet, med det her i rygsækken.

Ulla & Steen

Vi har en drøm om at skabe et fantastisk sted. Et sted hvor unge midt i ungdomslivet med ungdomsuddannelse og kærester og fremtidsdrømme kan komme at få en time out.

green

cyan